skip to Main Content

Turun ammattikorkeakoulu

Ekotietoisia ja älykkäitä fyysisiä ja virtuaalisia oppimisympäristöjä

Turun ammattikorkeakoulussa kehitetään uusia ekotietoisia ja älykkäitä fyysisiä ja virtuaalisia oppimisympäristöjä. Hanke toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Turun kaupungin ja alueen yritysten sekä muiden keskeisten sidosryhmien kanssa. Turun ammattikorkeakoulun neljässä pilotissa tehdään avoimen yhteiskehittämisen menetelmin nopeita kokeiluja, joiden lähtökohtana ovat yritysten tuotekehitystarpeet. Hankkeessa syntyy uusien tuote- ja palveluaihioiden lisäksi toimintamalleja yritysten, tutkimus-, koulutus- ja innovaatiotoimijoiden sekä loppukäyttäjien väliselle yhteistyölle.

Neljässä pilotissamme toimitaan joustavasti ja ketterästi teemarajoja ylittäen. Kehitystyön kohteena ovat mm. virtuaali- ja lisätty todellisuus, pelillisyys, robotiikka, liikunta- ja hyvinvointiteknologia, 3D-mallintaminen, tila-analytiikka, oppimisanalytiikka, IoT, tekoäly opetuksessa sekä kestävät energiaratkaisut. Tuloksena syntyy uusia liiketoimintamahdollisuuksia yrityksille sekä poikkialaisia oppimisympäristöjä korkeakouluopiskelijoille, lukiolaisille ja peruskoululaisille.

Kehitystyömme kohteena ovat:

Ajankohtaista

Kehitystyömme kohteena ovat:

Nopeat kokeilut

Turun AMK:n neljä pilottia

Turun AMK:n neljä pilottia

Kehitysympäristömme painottuvat oppimisympäristöjen näkökulmasta tulevaisuuden tilanhallintaan, rakentamiseen, energiatekniikkaan sekä kaupunkitilan kehittämiseen.

Turku GameLab logo

Turku Game Lab

Turun ammattikorkeakoulun pilottien sydämessä toimii Turku Game Lab. Lue lisää täältä: http://www.turkugamelab.fi/

Turun ammattikorkeakoulun keskeisin arvo on osaamisen jakaminen. Nopeat kokeilut ovat mitä parhain tapa tuoda se käytäntöön.

Ota yhteyttä

Rauli Lautkankare

Rauli Lautkankare

sisältöjohtaja
rauli.lautkankare(at)turkuamk.fi

Anttoni Lehto

Anttoni Lehto

hallinnollinen projektipäällikkö
anttoni.lehto(at)turkuamk.fi

Seuraa somessa #oppimisenuusiaika:

Excellence in Action

Back To Top