skip to Main Content
Oulun Nopeiden Kokeilujen Haasteet Julkaistu!
Kuvalähde: Helsingin kaupunki / Akifoto Oy, Aki Rask

Oulun nopeiden kokeilujen haasteet julkaistu!

Oulun kaupunki haastaa yritykset yhteiskehittämään tuotteitaan ja palvelujaan Hintan peruskoulun kanssa syksyllä 2018.

Nopeissa kokeiluissa yrityksiä kutsutaan kehittämään ja kokeilemaan yhden lukukauden aikana uusia ratkaisuja kohteena olevan koulun tai monitoimitalon arjen näkökulmasta löytyneisiin haasteisiin. Kyseessä on siis ajallisesti rajattu fasilitoitu tuotekehityskokonaisuus, jonka aikana yritykset pääsevät kehittämään yhdessä käyttäjien kanssa oppimisympäristöihin liittyviä tuotteita, palveluita tai ratkaisuja. Toiminnan tavoitteena on oppia mahdollisimman paljon – molemmin puolin. Yritykset saavat kokeilusta arvokkaan käyttäjäkokemuksen lisäksi referenssin ja mahdollisuuden verkostoitua.

Hintan koululle haettavat nopeat kokeilut perustuvat koulun omiin tarpeisiin, jotka on muotoiltu kahdeksi yrityksille suunnatuksi haasteeksi:

Haaste 1: Aktiivisuus. Miten lisätä koululaisten aktiivisuutta koulupäivän aikana?

Haaste 2: Oppimista tukeva oppimisympäristö. Miten fyysistä oppimisympäristöä voisi kehittää niin, että se tukisi paremmin oppimista?

Lataa haasteiden tarkemmat kuvaukset tästä.

Nopeaan kokeiluun osallistumisesta maksetaan 5 000 euroa + ALV 24 % per yritys. Yhteensä haasteisiin valitaan mukaan korkeintaan kolme yritystä. Soveltuvuus- ja valintakriteerit julkaistaan 13.8. Hintan koululla järjestettävässä infotilaisuudessa ja oppimisenuusiaika-nettisivuilla.

Yritysten infotilaisuus

Aika 13.8.2018 klo 14.00-16.00

Paikka: Hintan koulu, Valjastie 19, 90650 Oulu

Ilmoittautudu 6.8. mennessä tästä.

Infotilaisuudessa kerrotaan tulevasta nopean kokeilun ohjelmasta ja siihen liittyvästä tarjouskilpailusta, kuullaan koulun tarpeista haasteisiin liittyen ja tutustutaan toimintaympäristöön koulukierroskävelyllä. Varsinainen tarjouskilpailu haasteisiin on auki 14.-27.8.

Back To Top