skip to Main Content
Tule Mukaan Virtuaaliseen Päätösseminaariimme!

Oppimisen tulevaisuus – yritysyhteistyötä oppimisympäristöissä

Lämpimästi tervetuloa hankkeemme virtuaaliseen päätösseminaariin tiistaina 6.10. klo 12.30-16. Lähes kolme vuotta kestänyt hankkeemme on saapumassa päätökseen ja on tullut aika juhlistaa oppimisen uutta aikaa!

Luvassa on inspiroivia puheenvuoroja hankkeemme teemoista. Tietenkin kerromme myös hankkeemme tuloksista ja jaamme kertyneitä oppeja eteenpäin. Pääset myös virtuaaliratkaisuja hyödyntäen tutustumaan hankkeeseemme virtuaalisella messualueella.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä 5.10. klo 12.00 mennessä. Kannattaa toimia nopeasti, 500 ensimmäiseksi ilmoittautunutta mahtuu mukaan!

Voit vaikuttaa tapahtumamme sisältöön esittämällä kysymyksiä puhujille ja hankkeemme toimijoille ennakkoon. Lähetä kysymys tai kommentti täällä: screen.io/oppimisenuusiaika, niin pyrimme vastaamaan siihen tapahtumassamme. Huomaathan, että viestit tulevat näkyviin viestiketjuun.

Ohjelma (muutokset mahdollisia):

12.30 Seminaari alkaa

  • Virtuaaliseen ympäristöön tutustuminen
  • Seminaarin avaus: Elinkeinojohtaja Marja-Leena Rinkineva, Helsingin kaupunki
  • Hankkeen tulosten esittely / Projektipäällikkö Anna Rantapero-Laine
  • Key note:  Kokeiluilla kohti missiolähtöistä innovaatiotoimintaa, Kalle Nieminen, Sitra

Virtuaaliseen messualueeseen ja messuständeihin tutustuminen

  • Kokeilutoiminta ja yritysyhteistyö oppilaitosten näkökulmasta / opettajien kokemuksia
  • Kokeilutoiminta yritysten näkökulmasta / HeadAI, CGI, Load Last Save
  • Key note:  Elina Hiltunen, futuristi

Loppusanat
16 Tapahtuma päättyy

Tilaisuuden juontaa Teemu Arina.

Puhujien ja juontajan esittely:

Kalle Nieminen uskoo valtion vahvaan rooliin innovaatioiden takana. Päivätyössään hän toteuttaa tätä konkreettisesti vetämällä Sitra Labia. Sitran tulevaisuuslaboratorio      koostuu muutoksentekijöille suunnatusta koulutusohjelmasta ja yhteisöstä. Labin tavoitteena on auttaa yhteiskunnallisesta muutoksesta kiinnostuneita tekijöitä. Ennen Sitra Labia Kalle veti Ratkaisu 100 -haastekilpailua. Sidosryhmiltä Kalle on saanut monta nimitystä mm. Johtava Kokeilija, Kokeiluhörhö ja Innovaatiokilpailunörtti.

Futuristi Elina Hiltunen on koulutukseltaan diplomi-insinööri ja kauppatieteiden tohtori. Hän on aktiivinen luennoija, kouluttaja, kolumnisti ja tietokirjailija, joka on kirjoittanut 11 tietokirjaa. Hänen avainosaamisalueitaan ovat ennakoinnin menetelmät, megatrendit ja trendit (erityisesti teknologia ja kuluttajatrendit) ja heikot signaalit.

Teemu Arina on kansainvälisesti tunnettu digitalisaatioon erikoistunut tietokirjailija ja tulevaisuusteemoihin keskittynyt puhuja. Arina on erikoistunut erityisesti oppimisen, työn, johtamisen, asumisen, terveyden ja hyvinvoinnin avainkysymyksiin. Hän tutkii erityisesti ihmisen ja koneen välistä suhdetta ja mitä se merkitsee ihmiskunnan tulevaisuuden kannalta.

 

Back To Top