skip to Main Content

Hanke on päättynyt 30.11.2020. Sivustoa ei enää päivitetä.

Espoon Digimessuilla suunnistettiin kohti digitaitoja ja tulevaisuuden älykkäitä oppimisympäristöjä 1.11. Opinmäessä. Tulevaisuuden älykkäät oppimisympäristöt -hankkeen esittelyn jälkeen saimme kuulla kiinnostavia ajatuksia  paneelikeskustelussa “Yhteiskehittäminen ja oppimisympäristöt Espoossa nyt ja tulevaisuudessa”. Panelisteina olivat Espoon sivistystoimesta

  • Kaisu Toivonen, opetustoimenjohtaja, Suomenkielinen opetus
  • Barbro Högström, johtaja, Svenska bildningstjänster
  • Raija Laine, kehittämispäällikkö, Suomenkielinen varhaiskasvatus
  • Harri Luttinen, digikehittämispäällikkö, Esikunta ja
  • xEdu: Antti Korhonen, toimitusjohtaja. Keskustelussa oli upea mahdollisuus tuoda esille eri toimialojen tarpeita ja toiveita hankkeelle. Hankkeen näkökulmasta oli arvokasta olla avoimena yhteiskehittämisen innostajana koko sivistystoimen tasolla. Yhdessä loimme arvoa hankkeelle ja kuulimme myös yleisön mielipiteitä ja  ajatuksia kokeilujen mahdollisuuksista.

KYKY-messu -osuudessa kohdattiin yhteiskehittämisen ja kokeilujen merkeissä; kuulimme innostavia pitchauksia KYKY-torilla mukana olevilta yrityksiltä ja yhteisöiltä.  Tulevaisuuden älykkäät oppimisympäristöt -hankkeen kokeiluissa mukana olevat yritykset esittelivät kokeilujaan messupisteillä. Kokeilut saivat innostuneen vastaanoton! Monet innostavat ideat ja ajatukset saivat vastakaikua ja tekijät  kohtasivat toisensa! Kokeiluihin ja yhteiskehittämiseen löytyi innokkaita uusia osallistujia!

Kiitos innostavista kohtaamisista! Uuden luominen yhdessä on huippua!

Back To Top