skip to Main Content

Hanke on päättynyt 30.11.2020. Sivustoa ei enää päivitetä.

Interaktiivista Oppimista Kosketuspöydän Avulla
Kuva: AV-marketing Finland Oy:n kotivisu

Interaktiivinen kosketuspöytä kokeilussa

Manico Fun Table – kosketuspöytä oli alkukeväästä kokeiltavana Turun Moision alakoulun alkuopetusluokilla ja Moision päiväkodissa eri-ikäisten lasten ryhmissä. Tuote on AV Marketing Oy:n kautta alkuvuodesta levittäytynyt Suomen markkinoille. Yrityksellä on tarve saada tuotteelleen kehitysideoita suomalaisista kouluista ja päiväkodeista ja luonnollisesti näkyvyyttä ja jalansijaa markkinoilla.

Neljä lasta voi samaan aikaan käyttää pöydän kosketusominaisuutta. Pöydässä on interaktiivinen 32” kosketusnäyttö ja se toimii kuten iso tabletti. Pöytään integroidun avoimen Android PC:n ja verkkoliitännän kautta pöytään voidaan ladata haluttuja sovelluksia. Pöydässä on heijastamaton turvalasi, joten tuote kestää kovempaakin käyttöä.

Palautetta annettiin pedagogista toimivuudesta päivittäisessä opetuskäytössä sekä laitteen fyysisistä ja teknisistä ominaisuuksista. Kokeilussa käytettiin opettajille jo tuttuja opetussovelluksia. Palautteen mukaan tuotteen käyttö lisäsi aktiivista ja yhteistoiminnallista oppimista. Yritys sai tulevaa laitteen tuotekehitystä varten myös muutamia hyviä kehitysehdotuksia. Laitteeseen toivottiin mm. kantta, pyöriä ja vetokahvaa.

– ­Yrityksemme kannalta kokeilu oli sekä mielenkiintoinen että onnistunut. Tuotteiden ja palvelujen kehittämiseksi oikeaan suuntaan on merkittävää, että on mahdollisuuksia päästä keskustelemaan loppukäyttäjien kanssa. Maahantuojalle on myös aina tärkeää nostaa sekä yrityksen maahantuomien laitteiden ja yrityksen itsensä tunnettuutta, toteaa AV Marketing Finland Oy:n Joon Boucht.

Back To Top