skip to Main Content

Hanke on päättynyt 30.11.2020. Sivustoa ei enää päivitetä.

Helsingin Uudet Nopeiden Kokeilujen Haasteet Julki 6.11.
Helsingin kaupunki, Akifoto Oy, Aki Rask

Helsingin uudet nopeiden kokeilujen haasteet julkaistaan 6.11.2018

Helsingin nopeiden kokeilujen ensimmäinen kierros pyörähti käyntiin keväällä, ja nyt on toisen kierroksen aika – tervetuloa mukaan kuulemaan uudet koulujen arjesta etsityt haasteet!

Kutsumme yritykset mukaan yhteiskehittämään tuotteitaan ja palveluitaan nopeiden kokeilujen ohjelman kautta yhdessä opettajien ja oppilaiden kanssa. Toinen hakukierros Helsingissä alkaa marraskuussa haasteiden julkaisun myötä ja varsinaiset kokeilut alkavat kevätlukukaudella 2019.

Haasteet julkaistaan tiistaina 6.11.2018 klo 14-17 Vanhan Raatihuoneen Empiresalissa (osoite: Aleksanterinkatu 20, 00101 Helsinki).

Ilmoittauduthan mukaan julkaisutilaisuuteen täällä viimeistään 30.10.2018.

Ohjelma

• Kahvit
• Tulevaisuuden älykkäät oppimisympäristöt –hanke ja Helsingin kaupungin koulut innovaatioalustoina / Projektipäällikkö Anna Rantapero-Laine, Helsingin kaupunki
• Tunnelmia ja ajatuksia ensimmäiseltä nopeiden kokeilujen kierrokselta
• Uusien haasteiden julkaisu / Yritysasiamies Raigo Megerild, Helsingin kaupunki ja Projektipäällikkö Matti Hämäläinen, Forum Virium
• Nopeiden kokeilujen ohjelma: Miten mukaan prosessiin?
• Opettajat tavattavissa haasteisiin liittyen. Verkostoitumista kuohuviinien kera.
• Tilaisuus päättyy

Tervetuloa!

Lisää tietoa Helsingin nopeista kokeiluista:  https://www.oppimisenuusiaika.fi/helsingin-kaupungin-nopeat-kokeilut/

Helsingin kaupunki tarjoaa yrityksille noin neljän kuukauden mittaisia yhteiskehittämisjaksoja koulujen kanssa. Yrityksillä on haasteen myötä mahdollisuus saada systemaattista palautetta sekä tuotteen pedagogiikasta että käytettävyydestä. Yhteiskehittämisjakso on fasilitoitu, siitä voidaan maksaa korvaus ja onnistuneen kokeilun jälkeen yritys voi käyttää Helsingin kaupunkia referenssinä. Tuotteen on pyrittävä ratkaisemaan julkaisutilaisuudessa esiteltäviä haasteita. Haemme erityisesti kehitettäviä, ei vielä täysin valmiita tuotteita, joita kehitetään käyttäjälähtöisesti aidossa ympäristössä.

Back To Top